AppLab Programmet

Launchparty

Spark organiserer Launchparty – Et event der idéhavere, utviklere og andre personer som er interessert i applab kan møtes og få et inntrykk av hva Applab handler om

Søknadsfrist

Alle som søker plass på AppLab må fylle ut dette søknadsskjemaet.

Oppstartssamling

De heldig utvalgte møter på AppLab for en trivelig kveld sammen med de andre deltakerne. Her får alle informasjon om programmet fremover og samtidig skal vi sjekke ut den helt nye Applabgarasjen.

Startupweekend

Om du er kjent med terminologien vet du nok hva dette dreier seg om. I en helg skal vi samles for å arbeide med forskjellige prosjekter for å utfordre oss og lære mer om “rapid prototyping” og LEAN tankegang. Her får deltakerne også det første møtet med mentorene som vil være tilgjengelig gjennom programmet.

Workshop #1

Workshopene vil først bli presentert under oppstartssamling den 05.10

Workshop #2

Workshopene vil først bli presentert under oppstartssamling den 05.10

Sosial tur

Vi drar på tur til en vakker destinasjon for å bli bedre kjent og utfordre oss selv med relevante workshops. Dette er et av mange høydepunkt i årets program. Mer informasjon om turen og destinasjonen kommer på oppstartssamlingen.

Julebord

Julebord for alle deltakerne, veilederne og mentorene.

Innlevering av team og idé

I løpet av perioden frem til denne datoen vil deltakerne ha fått nok tid og kunnskap om hverandre til å vite hvem de ønsker å danne team med og ikke minst hvilken idé de ønsker å jobbe med i de dødskule månedene som kommer på nyåret.

Akselerator kickoff

Kickoff-event for selve akseleratoren. Nå begynner alvoret for fullt, og bare ti team vil være med videre i programmet. Tre og en halv intense måneder med kreativitet og utvikling er i vente, og bare én vil krones til årets Applabvinner.

Workshop #3

Workshopene vil først bli presentert under oppstartssamling den 05.10

Workshop #4

Workshopene vil først bli presentert under oppstartssamling den 05.10

Hackaton

Et hackaton er en samling hvor vi vil utfordre alle våre team til å jobbe sammen i en helg med alt fra idémyldring rundt konseptet sitt og utvikling av UI/UX til programmering av alfa-versjoner av konseptet som jobbes med. Veldig likt som startup weekend-eventet vil det være fokus på å ferdigstille noe som kan presenteres på slutten av helgen, og det vil bli kåret en vinner av hackatonet som får en helt spesiell premie.

Midveisevaluering

Gruppene presenterer hvor langt de har kommet siden oppstarten av akseleratoren og blir evaluert basert på forhåndssatte kriterier. Fem team vil bli eliminert fra programmet, og bare fem vil stå igjen og kjempe om å bli årets Applabvinner

Workshop #5

Workshopene vil først bli presentert under oppstartssamling den 05.10

Investorpresentasjon og avslutning

De fem gjenværende gruppene presenterer sine ferdige apper for et panel bestående av eksterne storheter og mentorgruppen.
Kåring og premiering av ÅRETS APPLABTEAM 2017!